Tuinarchitecten

Tuinarchitect Kapellen (Antw.) - Brys Nils

Na het behalen van mijn diploma als tuin- en landschapsarchitect aan de Erasmus-hogeschool te Vilvoorde ben ik in 1996 gestart als zelfstandig tuinarchitect /-aannemer.

Ondertussen hebben we meer dan 15 jaar ervaring en heeft onze firma het geluk gehad om al tal van mooie projecten te mogen ontwerpen en realiseren.

Met de jaren is niet alleen de ervaring gegroeid maar ook ons machinepark. Zo zijn wij in staat om het ontwerp, de uitvoering en de nazorg aan te bieden voor zowel kleine stadstuintjes als grotere projecten. Ook hardhouten terrassen en constructies behoren de laatste jaren steeds meer tot ons vast takenpakket.

Door niet te snel te willen groeien en zelf alle dagen buiten de handen uit de mouwen te steken of te coördineren is een persoonlijke service en opvolging steeds gegarandeerd.

De stijl van uw tuin hangt o.a. af van de vormgeving van uw woning, van de omgeving en uiteraard van uw wensen en persoonlijke smaak.

Onze ontwerpen zijn steeds sober en stijlvol zonder ons te willen vastpinnen op één welbepaalde steeds terugkerende stijl. Elke tuin is een uniek gegeven en samen bepalen we welke stijl het best geschikt is uit de oneindige hoeveelheid aan mogelijkheden.

Brys Nils

Vakgebieden: tuinman, tuinarchitect

Brys Nils contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Brys Nils. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.